tiistai 22. toukokuuta 2012

Mitä on onnellisuus?

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Taivas on kirkkaan sininen. Ilmassa on odotusta, hieman myös jännitystä. Päivä on ollut lähes täydellinen. Mieleni tekee itkeä, mutta en ole surullinen. Nyt tiedän miltä tuntuu olla iloinen.

Tuli aika "runollinen" aloitus tekstille, mutta tuolta minusta tuntuu juuri nyt. :) Huomenna on luokkaretki. Menemme siis PowerParkkiin, jos joku ei vielä tiennyt. Meiltä on vain tunnin ajomatka sinne, joten ei tarvitse kovin kauan istua bussissa. Lataan tässä juuri mp3-soittimen akkua, jotta voin kuunnella bussissa kaikkia iloisia biisejä. ;) Ajattelin käydä tänä vuonna kaikkein hurjimmissakin laitteissa. Ennen viime kesää kävin vain kaikissa rauhallississa laitteissa. Mutta sitten uskaltauduin PowerParkin puiseen vuoristorataan. Tajusin, että tästä minä nautin. Nyt rakastan kaikkea vauhdikasta. :)  Otan kameran mukaan luokkaretkelle, joten saatte nähdä sitten reissun jälkeen kuvia laitteista ja muista. En tiedä vielä kenen kaverin kanssa kierrän siellä. >_< Ehkä kierrämme siellä sitten hieman isommassa porukassa, kuka tietää. Katsotaan sitten huomenna. :) Harmi tosin, että yksi kaverini on Turkissa tällä hetkellä matkalla, joten hän ei siis pääse luokkaretkelle. :( Tosin kyllä minäkin menisin mieluummin ulkomaille kuin lähellä sijaitsevaan huvipuistoon. :D

Koska olen tänään todella iloisella päällä, jätän kertomatta yhden ikävän jutun. Kerron sen sitten luokkaretkikuulumisien jälkeen. Osa tosin tietää jo siitä, mutta annan vihjeenä, että tämä uutinen liittyy tähän blogiin ja minun Panfussa käymiseen.

Toivottavasti tekin hymyilette tänään. :)
-Minimuna

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei nyt sentään. Mutta jattelin ehkä pitää taukoa.

      Poista
  2. Moi Mini.
    Tottakai me hymyillään... (:
    Kuka ei näin hyvällä ja kauniilla säällä hymyilisi..se joka ei myrtsi. :D
    Ja taukohan pitää aina terää.
    Ei siis syytä huoleen sillä kyllä sitä hymyä löytyy. xD
    Juu toivotan nyt jo etukäteen hyvää luokkaretkeä.
    No eipä muuta.
    Moikka! (:

    -krisu(99)

    VastaaPoista
  3. Vähä sä oot hyvä piirtää... O.o -Seili

    VastaaPoista
  4. Mä olen ollut panfussa mutta loppasin kokonaan silloin panfussa oli kovat säännöt!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.