lauantai 19. toukokuuta 2012

Kirjahyllypostaus

Sori taas, jälleen kerran jotakin muuta asiaa kuin Panfujuttuja ;_; Kävin tänään Jyväskylässä. En ole koskaan ennen käynyt siellä kunnolla, kerran olen kyllä ajanut ohi. Nätti kaupunki kyllä oli. :) Hienoja maisemia, rakastan niitä mäkiä ja järviä joita Keski-Suomessa on. Tällä meillä päin kun on niin tasaista... Reissun kohokohta ei ollut kuitenkaan maisemat vaan se, että pääsin taas "erikoisliikkeeseen" jossa myydään englanninkielisiä mangapokkareita. Ei se kyllä oikeastaan mikään Japanikauppa ole, oikeastaan se on "peliliike". Kliks.

Pahoittelen jo etukäteen, tällä kertaa hehkutan taas loistavista ostoksistani xD Ostin sieltä 4 mangaa. Ihan kivasti taas upposi rahaa, melkein viisikymppiä... Tässä hieman kuvia, alempana kuvia myös muistakin kirjoistani! Tämähän on kirjahyllypostaus. ;)

Kaikki ostokset.











Fairy Tailin kolmososa. Siellä ei ollut kakkosta :'(



















Higurashi no naku koro ni:n ykkös ja kakkososa. (Juu tiedän, hassu nimi.) 16+ kauhumangaa... (Katsoin tämän sarjan animeversiota jo viime kesänä, enkä saanut traumoja, joten uskallan kyllä lukea tätä.)
















Pandora Heartsin kakkososa. Tämänkin ikäsuositus on 16+, ykkösosassa ei kyllä ollut mitään raakaa. Toisaalta, näissä Pohjois-Amerikan julkaisuissa on aina hieman liian korkeat ikäsuositukset.




















Kaikki mangani. Ylähyllyllä suomenkieliset (39 kpl) ja alahyllyllä englanninkieliset (12 kpl). Yhteensä siis 51 pokkaria. Sumennetussa kohdassa on rojuja joita ette halua nähdä xD


















Sitten Aku Ankan taskukirjat. Kyllä, näitä on tosi paljon! Laskin, että niitä olisi 125. Suurin osa näistä on isäni vanhoja. En ole lukenut näistä kaikista edes puoliakaan, kun ei ole liiemmin aikaa riittänyt.


















Surkea laatu. :(

















Kyllä, näitä on kahdessa rivissä...


















Nuo tuolla ylhäällä ovat Roope-setä lehtiä :D

















Tuolla ihan alhaalla näkyy piirtopöytäni. :3 (Se on tosin ihan surkea, eikä toimi kunnolla.)


















































Kaikenlaisia Aku Ankka kirjoja...


















Sitten kaikki normaalit kirjani.
Pieni kirjahylly joka on työpöytäni ylätasolla.











Äitini vanhoja kirjoja. Pekka Töpöhäntiä lähinnä.



















Kahta ensimmäistä kirjaa lukuunottamatta kaikki tämän välikön kirjat ovat Girl:IT-kirjakerhosta.


















Kolme ekaa kirjaa Girl:It kirjoja ja sitten siinä on muutama kovakantinen sarjis. Loput ovat W.i.t.c.h.-kirjoja. Ihan normikirjoja siis, eli ei sarjiksia.





















Tuli ihan mukavasti kuvia. Ensi kerralla ehkä jotakin Panfuasiaa. Mutta älkää syyttäkö minua, jos menen taas ensi kerralla sivuraiteille.

-Minimuna, joka ei jaksa laittaa profiilikuvaansa tähän.

2 kommenttia:

  1. Uuu..!!Hirveesti Aku Ankan taskukirjoja!Mulla ittelläni niitä on vaan 2...

    Ja toisen kerran uuuu...!Mullakin on äidin vanhoja Pekka Töpöhäntiä!!

    Ja kolmannen kerran uuuu...!Sulla on yksi Jesse kirja!Mulla on kaikki,koko sarja.

    VastaaPoista
  2. Teen myös kirjahylly postauksen. Erinlailla tietty :)

    -Sofia, joka on eritilillä nyt.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.