keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Vanhoja uutisia

Anteeksi, minähän lupasin kirjoittaa nykyään melko usein,. mutta viimeisestä postauksesta on 5 päivää... Nyt kuitenkin ryhdistäidyin, ja päätin kirjoittaa postauksen, kun koulu alkaa poikkeuksellisesti yhdeksältä tänään. (Normaalisti kahdeksalta.)

Mistäs aloitetaan, vaikkapa uudesta ulkoasusta. Aloitin lauantai-iltana piirtämään uutta yläkuvaa. Sain sen väritettyäkin kokonaan lauantaina. Sunnuntaina muokkasin sen loppuun ja tein uuden ulkoasun. Ai niin joo, aiheenahan on siis huvipuistot. :) Minun huvipuistokuumeeni nousi jo huhtikuussa... vai oliko se jo maaliskuussa? Joka tapauksessa olen varsinkin kesällä hulluna huvipuistoihin ja tivoleihin! Omaksi harmikseni tosin päätin, etten mene tänä vuonna tivoliin joka kotikaupunkiini tulee tänä vuonna, ihan vain sen takia, että rahani ovat vähentyneet viime aikoina järkyttävän paljon. (Mangapokkareihin olen niitä tuhlaillut...) Ja tämän kuun 23. päivä on luokkaretki PowerParkkiin, ja ajattelin ostaa sieltä jotain, kun viime vuonna en ostanut sieltä mitään, niin pitäisi sinne säästää rahaa. Ja tietty mangaan. Kerään tällä hetkellä neljää suomijulkaisua, joista suurin osa tosin ilmestyy kahden kuukauden välin, minun harmikseni tosin samassa kuussa, ja olen semmoinen ihminen jonka heti pitää saada se pokkari käteen kun se on ilmestynyt, eli kuukaudessa kuluu mangaan todella paljon rahaa. Niin, ja kesällä alkaa pari uutta sarjaa joita pitäisi alkaa kerämään... Ja pitää säästää rahaa sen varalta jos pääsisin erikoisliikkeeseen tuhlaamaan englanninkielisiin pokkareihin. Meni taas hieman sivuraiteille, palataan taas aiheeseen. ~

Sunnuntaina pidettiin Tillervon synttärit. Ihanaa että hän käy vielä Panfussa, vaikka lopetti bloginsa. :')














Otin vain tuon yhden kuvan sieltä, mutta kuvasin melkein koko synttärit Hypercamilla. En kuitenkaan laita sitä videota tähän, koska lataamiseen menee kauhean kauan aikaa.

Eilen puumajakuvastoon tuli "uusi" maja. Tuon saman majan sai Krucio-tehtävästä vuonna 2010. Minulla on se jo, joten ei tarvitse tuhlata siihen Pandakolikoita Kultapandapäivänä. ;)












Tosi hieno majahan se on, ei siinä mitään. :)

Tänään "viikko"tehtävä jatkuu taas. Tänään ryömimme Billyn suuhun.














Mitään tarkoitusta tällä kitaan ryömimisellä ei näköjään ollut! :o Melko outoa. :/

Meillä on muuten koulussa tällä viikolla uintia, oli maanantaina ja eilen. Tänään ja perjantaina on vielä. :) Maanantaina minulla tuli pää kipeäksi uidessa, ja kotona tuli Yrjö vierailulle. (=Juostaan vessaan, pää pöntölle ja sitten se tulee. Jäljelle jää todella epämiellyttävä haju. Ja jos joku ei vieläkään tajunnut, niin tämä "yrjö" on oksennus.) Olo kuitenkin parani heti sen jälkeen, joten menin tiistaina kouluun. Kävin uimassa kylmäaltaassa ja sukelsinkin sinne. Ei tuntunut edes kylmältä. Pitääköhän tänäänkin uida taas 200 metriä? Ei kylmäaltaassa sentään, (miten sinne edes mahtuisi xD) vaan ihan normaalissa isossa altaassa. :'D

Tähän loppuun vielä, että olen avannut blogiin Apusivun. Sieltä voi kysyä minulta jotenkin mieluiten bloggaamiseen liittyvää. Ja sitten teen sinulle ja muidenkin iloksi kuvalliset ohjeet. Chatti on muuten siirretty nyt erilliselle chatsivulle. (Siksi, että ihmiset eivät säikähtäisi sitä chatin ääntä, kun tulevat blogini etusivulle.) Tästä pääset juttelemaan chatsivulle.

Tässä taisi olla kaikki,
Panfuilemisiin,
- Minimuna

6 kommenttia:

  1. Jännää o.o.En tiennykkää et toi on tullu sinne.Kumpa tulis se viidakkomajakin!

    VastaaPoista
  2. Voivoivoiiii,nyt onkin sitten paljon kommentoimista.
    Elieli aloitetaan...

    TULEEKS SINNE TÄNÄVUONNA TIVOLI UUU KIVAKIVA!PITÄÄ PÄÄSTÄ SINNE!! :D
    Jajaja...Näpäsäisit sitten juuri sillon kuvan kun sanoin tuon Naminaminami.. ööhh :D
    Niin ja.Olen käynyt siellä uimahallissa.Kauheen monta allasta!!En oo käyny kylmässä/isossa altaassa!EN USLKALTANU!XD Juu TOOSI MONTA ALLASTA!!Olikai se se Vesiveijariiiii olikooo..Mulla oli kerran Baby Borni siellä mukana ja se melkein hukkui sinne xD meni pää veden alle!!Sanoin äitille ja iskälle:Bebi sukelsi!!!
    xDDD
    BEIBI!!XDDD
    Niin,ja kun sinulla on nyt tämä huvipuistoulkoasu niin eikai haittaa jos mäkin laitan näinä päivinä.Onneks en osaa piirtää vuoristorataa :D!!!Tai sellaisen ruman vaan..
    Ja en sitten tajunnut yhtään sinun manka pokkareista.Eikö Manggga ole jokin piirrustusjuttu(:D)
    Ei mulla muuta!!
    Näkyillään!!

    -Laakeriiiiiii joka sanoo kuvassa "Naminaminami"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tivoli tulee tänne kait jo ensi viikolla. Ja oli se. Ei haittaa, itsekin olen tuon idean Tillervolta nyysinyt, kun hänellä oli vuosi sitten maailmanpyörä yläkuvassa. :D Ja manga on näin yksinkertaisesti sanottuna japanilaista sarjakuvaa.

      Poista
    2. Niiniin unohtui vielä yks juttu(muistin sen vasta kun olin menossa nukkumaan)että NYT ON KESÄ!!JEE MUN OPE NÄKI EILEN PÄÄSKYSEN!JUHUU KAUAN ODOTETTU KESÄ ON TÄÄLLÄ!

      Poista
  3. Hallelujah toi Billyn maha näyttää siistiltä BD Kamu selittiki jotain tollasta mut en tajunnu :D Nyt tajuun siis kiittib :D

    Ja rakastan tota sun ylistä, kertakaikkisen ihana rakastan sun tyylii (:::

    -tile

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.