torstai 12. huhtikuuta 2012

Kuoppa, uusia saavutuksia ja muuta mukavaa

Ei valiteta siitä että lykkäsin taas kirjoittamista, vaan mennään suoraan asiaan. (Kyllä vain, tämä postaus piti kirjoittaa jo eilen.)

Okei, elikkä tiistaina vaatekuvastoon tuli uudet vaatteet. Tällä kertaa ne ovat Japaniaiheiset.
 (Mites merirosvobaari liittyy Japaniin?) Asujen aihe on mun mielestä tietysti tosi kiva, mutta en oikein pidä tuosta pojan samurai-asusta. Mutta onneksi tytön asu on ihana. :) Voitte kaikki muuten ostaa nämä ja tuhat muuta vaatekappaletta huomenna, koska on Kultapandapäivä!

Eilen San FranPanfuun ilmestyi omituinen kuoppa. Sieltä taitaa putkahtaa jossakin välissä tästä uudesta Lorax-elokuvasta itse Lorax. Tästä tulikin mieleeni, että edellinen kuukausitehtävä (olen ottanut kyseisen sanan virallisesti käyttöön) saatiin tässä muutama päivä sitten päätökseen. Jättimäinen muna kuoriutui, ja sen sisällä oli monta pikkutipua. Tiput täytyi kerätä, ja Eloiselta sai palkinnoksi kananmunan puumajaan.

Panfuun tuli muutama päivä sitten uusia saavutuksia. Muutama on vain Kultapandoille, ja suurin osa melko haastavia.
400 pisteellä saa käyttöönsä uuden vauvahymiön, ja 500 halaushymiön. Jos on suorittanut kaikki saavutukset, palkinnoksi saa punaisen hehkun.

Meidän luokka kävi eilen ja tänään tutustumassa yläasteelle. Sinne piti mennä omaa matkaa pyörällä, tai vaikka autolla, millä sitten ikinä menikin. Itse menin eilen koululle ja kotiin autolla, mutta tänänä menin autolla koululle ja pyöräilin kotiin. Tutustuttiin siis yläasteelle, rampattiin luokasta toiseen ja syötiin ruuhkaisessa ruokalassa. :D Ihan mukavalta vaikutti, vaikka kyllä mua tietysti jännittää se yläasteelle meno. Luokat menee uusiksi, uudet opettajat, joka aineella eri luokka jne.

-Minimuna


5 kommenttia:

  1. Mini! Mulle tulee ikävä! Sua! Mä! Loppaan!

    :(

    VastaaPoista
  2. Milloin sää postaat?
    Ainii... Moi!
    Torstai meni jo ja tiistai tuli jo :D
    No ihan sama...
    Mut toivon että postaat.
    Haluutko aiheita :D
    ÖÖöm..
    Kerron vaa jos joskus tulloo pulaa...
    Eli eli..
    Sarjikia :D , kuvia (paljon <3 ), kisoja: kuvavisa, panfuvisa, ´kuka tietää Ministä´-visa xD , Aiheetonta pulinaa :D , jotain tarinakilpailuita, Öömm...
    No muuta en nyt tähän hätään keksi xD
    Moikka!!

    -Eppe99

    VastaaPoista
  3. mini tää on mun toiseksi eka komme lityin lukijaksesi hyvä juttu

    VastaaPoista
  4. tässä on blogini http://sannukka4.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.