keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Valtavasti kiertopalkintoja

Moi! Olen saanut ties kuinka monta kiertopalkintoa, joten nyt voisi ehkä olla oikea aika jakaa niitä eteenpäin.

Muistanko edes kuinka monelta olen saanut tämän Hieno Panfu-blogi palkinnon, mutta ainakin Panzkuselta, Laku56:selta, Eksiltä ja susansa1:seltä, ja taisi ressu3 antaa myös. Mutta pitemmittä puheitta, itse asiaan:
















Mikä on "Hieno Panfu-blogi"?


- Hieno Panfu-blogi on lähtöisin Eksin Panfu-blogista. Hieno Panfu-blogi on kiertopalkinto, jonka voi antaa aina eteenpäin. ;)
- Kun saat Hieno Panfu-blogi palkinnon niin sinun on kopioitava nämä säännöt, mutta kuvankin voi laittaa postaukseen ja esim. Blogiin näytille.;)
- Voit antaa Hieno Panfu-blogi palkinnoon vain 3, joille haluisit antaa. Samalla on kerrottava miksi annat niille tämän palkinnon. Voit myös kertoa keneltä sait sen ja miksi hän antoi sinulle tämän palkinnon. (:
- Kirjoita niille pandoille blogiin, että he ovat voittaneet tälläisen palkinon. ;) 


Annan tämän nyt eteenpäin kuudelle Pandalle, koska en millään keksi  15 aktiivista Panfublogia, joihin olisin tutustunut, ja kolme tuntuu olevan hieman liian vähän. :)


Eksin Panfu-blogi Eks onkin keksinyt tämän palkinnon, mutta on minulla ihan oikeita syitäkin antaa tämä hänelle. Eksin blogissa on mukava ja selkeä ulkoasu, tasokasta tekstiä, ja uusi postaus joka päivä. 


Hipsiliinin Panfu-blogi Melko uudeksi bloggariksi todella hieno blogi. Sivujakin löytyy jo useampia. Tekstit ovat sopivan mittaisia, ja uusi postaus tarpeeksi usein. 


Koalan Panfu blogi Loistava blogi. Paljon sivuja, hyvin kirjoitettuja postauksia, selkeä jne. Uusi teksti parin päivän välein.


Laku56:n Panfublogi Olet tosi hyvä kirjoittamaan 9-vuotiaaksi. :) Hienoja piirustuksia ja uusia postauksia tiheään tahtiin. Tässäkin blogissa on mielettömästi sivuja, tekeminen ei ainakaan lopu kesken blogissasi vieraillessa. ;)


Nanon Panfukirja Nano on blogannut Panfusta aivan mielettömän kauan, minuakin kauemmin! Kokemusta siis ainakin löytyy. :D Upeita videoita ja muuta kivaa. Sivujakin löytyy. Hieno blogi. :)


Pokottimen panfu-blogi Mielenkiintoisia postauksia, upeasti muokattuja kuvia jne. Poko on vieraillut muiden maiden Panfublogeissa useasti, ja se kannattaa koska voi pölliä ideoita, äh, unohtakaa. xD Mutta siis, pokolla on todella kiva blogi. :)


Minulla oli myös pari muuta kiertopalkintoa, mutten jaksanut jakaa niitä nyt eteenpäin, sori. Näitäkin kun oli jo ihan tarpeeksi. :/


Lorax tehtävä jatkui tänään, nyt piti istuttaa puita. Tämä tehtävä oli melko lailla samanlainen kuin viime syksynä yksi toinen tehtävä, kun piti pelata sitä kalapeliä. Eli tänäänkin piti pelata sitä kalapeliä (meinasin kirjoittaa kapalepiä xD) jotta sai kapteeni Heringiltä keppejä puihin. Kun oli tehnyt tehtävän loppuun, Loraxilta sai palkinnoksi viisi peruukkia. Toivottavasti kaikki voivat käyttää niitä rajattomasti, jotta tavispandoilla olisi nyt lisää hiuksia. :) Ensi keskiviikkona päästään sitten käymään Loraxin maassa.


Ajatuksistani loppui juuri virta, joten seuraavaan kertaan!


-Minimuna, joka epätoivoisesti yrittää kehitellä hauskaa kirjoitustyyliä.


12 kommenttia:

  1. Öh öh ööö?
    Siis annoin sinulle Hieno Blogi kiertopalkinnon jonka sain Emilia85:deltä.
    En antanu sulle Hieno PANFU blogi kiertopalkintoa..
    Äh no olkoot nyt noin

    VastaaPoista
  2. MiniMOuse se oon mä keke32.Muistakko?No kumminkin miks en oo löytäny sua.Voikko kirjotta mis ylensä oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yleensä missä sattuu. Periaatteessa saatan olla missä paikassa vain Panfussa. Olen yleensä myös sillä serverillä, jossa kamut ovat, mutta sen verran voin sanoa, että en ole yleensä viikkotehtävien jatkumispäivinä ja kultapandapäivinä Bollylandissa, kun porukkaa on liikaa ja kone alkaa lagaamaan.

      Poista
  3. Moi Mini.
    Voi hitsi millasii peruukkeja sai..??
    Mä en voi/saa pelata panfua.
    No kai sen tehtävän voi perjanainakin tehä..
    Lauantaina vois kanssa, mut teen perjantaina.
    :D
    Noh noh..
    Mitäs vielä keksisin..
    Aaaa...joo...saiks niitä oikeesti VIISI?!
    :O :D
    Erikoista, mutta MoIkKa, sanoo krisu99 ruudun takaa, koska ei jaksa eikä keksi enää kirjoiteltavaa.'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä sai ihan oikeasti viisi. :D Kaikki samanlaisia mutta eri värisiä.

      Poista
  4. MINIMINIMINII!TARVIN KIPEÄSTI APUASI!
    Ettäkun sulla on nyt tän näkönen tää blogi että tässä on nää vihreet jutut nii.Tää joku ihme malli nii jos on laittanu sellasen nii miten saa takas sen alkuperäisen?

    VastaaPoista
  5. Moi taas...
    Niin..
    Mini sä oot niin hupaisa.. :D
    Mä en tiiä, mut ku luen sun kommentteja ihan missä vaa ni muo melkee aina hymyilyttää tai jopa naurattaa.. :D
    Oonks mä nyt ihan pöhkö ku tällasii kirjottelen...?!
    Vau viisi samanlaista eri väristä tupsuhupsu peruukkia.
    Minkä näkösii ne on profiilissa ja ihan Panfussa sillee..ku joskus jotkut vaatteet näyttää erilaisilta profiilissa ja ulkona..tai miten se nyt sanotaankaan..
    No MOIKKA!

    -krisu99

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.