torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen lähestyessä.

Ihanaa, tänään alkoi pääsiäisloma. :) Normaalia pidempi viikonloppu, on mukavaa levähtää välillä kouluhommista. ^_^ Seuraavat vapaapäivät onkin vappu ja helatorstai, molemmat toukokuussa. Ja sittenhän onkin jo kesäloma. ;) Oletteko te kasvatteneet ruohoa tai käyneet virpomassa näin pääsiäiseksi?

Panfussa lämmitetään sitä jättimunaa tulipieruilla. Mullehan tää piereskeleminen on tuttua hommaa, mullahan on kultispäivinä se pieruperinne. :D

Sitten päästään postauksen pääasiaan. Blogiani viime kesänä lukeneet saattaavat ehkä arvata, mistä hehkutan teille tällä kertaa. Kyllä vain, huvipuistoista! Meidän luokka menee tänäkin vuonna PowerParkkiin luokkaretkelle. En malta millään odottaa! :3 Taidan tänä vuonna kierrellä siellä laitteissa eri kamujen kanssa kuin viime vuonna. Nämä kaksi kamua ovat siellä nimittäin yhden toisen meidän luokkalaisen kanssa, ja tulee ainakin täysin erilainen reissu kuin viime vuonna. :) Omg, oon ihan sekaisin. Sinne tulee uus laite! Se on tornilaite, ja pääsin viime vuonna irti korkean paikan kammosta, joten ofc menen. Vähän silti jännittää, sillä se on 75 metriä korkea vapaapudotus! Siitä tulee Suomen korkein huvipuistolaite. :) Kävin viime vuonna Mega Dropissa, harmi että se lähtee puistosta, mutta onneksi saadaan jotakin tilalle. Mega Drop taisi olla 38 metriä korkea, joten tämä uusi laite on puolet korkeampi. :o Oikeasti, en meinaa pysyä housuissani, oon niin levoton. Pakko päästä heti! <3 :))

Anteeksi lyhyt ja aiheeseen kuulumaton postaus, mutta oon ihan täpinöissäni. ;)
-Minimuna

P.S. Unohtui melkein! Tilaussivu on nyt tauolla. Tauon pituudesta ei ole mitään tietoa, mutta teen uusia tilauksia sitten kun taas jaksan. Ja Emilia85, jonka tilaus on tällä hetkellä jonossa, älä huoli, teen sen kyllä heti kun vain jaksan. (:












1 kommentti:

  1. Moi!
    En oo käyny virpomas, mut eiks se ollu viime sunnuntaina?
    Silloin ainakin virpojia kävi.
    Huvipuisto... Uuu.. Siihen laitteeseen en mee jos Powerparkkiin mentäis :D
    Huhhuh..!!
    No ei oikein muuta!

    -Eppe99

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.